Wij zijn Jürgen en Gaby en wonen samen met de doesje's Nala en Emmy en de kat Lissy sinds 1991 in het mooie Limburg. Wij hebben geen kinderen en dus ook geen kleinkinderen, onze kinderen hebben een vacht.

Wij hadden altijd twee of drie fantastische honden. In 2002 kwam onze eerste schapendoes, een meisje, haar naam was Ginger.  Zo begon de liefde in dit geweldige ras.

Onze Ginger overleed in Oktober 2014 met 12 jaar en 4 maanden.

Milù ( Berger des pyrénées), onze andere hond en wij waren erg verdrietig.


Ginger en Milú

Milú

Milú en Nala


December 2014 kwam onze Nala, wij waren trots. 

In april 2015 stierf Milù plotseling, op de leeftijd van 4 jaar en 6 maanden. Het was verschrikkelijk om binnen zes maanden twee prachtige honden (familieleden) te verliezen. 

In mei 2016 kwam Emmy bij ons en daarmee ook weer de vreugde voor ons allemaal. Nala en Emmy zijn beste vrienden en dat is fantastisch om te zien.

Wij zijn naast een ontzettende liefhebber van schapendoezen, waarbij lol en plezier maken met je huisdier voorop staat, ook een kleinschalige huiskamerfokker.

De pups zullen opgroeien in huiselijke kring met ons en Nala, Emmy en Lissy. De gezondheid van de pups is zeer belangrijk. Maar het karakter van de pup passend bij de nieuwe eigenaar vinden wij minstens zo belangrijk. Daarom zullen wij de plaatsing van de pups begeleiden.

Verder kunt u informatie krijgen hoe wij met de pups omgaan en wat wij ondernemen voordat u de pup mee naar huis kunt nemen.

Moeder en vader zijn PRA en Catarractvrij, zijn DNA onderzocht, ondergaan jaarlijks een ECVO oogonderzoek  zodat we zeker weten dat onze honden vrij zijn van oogziekten en wordt er gefokt volgens de regels van de rasvereniging en van Raad van Beheer op kynologisch gebied. De honden worden gechipt, ontwormt en ingeent en door de dierenarts onderzocht, waarna ze na volledige goedkeuring, met stamboom vanaf de leeftijd van 8 weken met een Europees paspoort naar hun nieuwe baasjes mogen.

Voor meer informatie en serieuze interesse kunt u ten alletijde met ons contact opnemen.